//Forever Imperfect
Benda paling beharga .... 2011

22 Mar 2012 @ Thursday, March 22, 2012 | 2 Comment [s]

Assalamualaikum , bila aku berbicara ..

- hey peepz , apakah benda paling berharga itu ? anda tertanya-tanya ? meyh eisya jawab ,

 ha tudiaaa , beharga tak?

maybe to you all benda nie tak beharga , but for me .. benda nie sangat beharga kerana eisya dapat benda ni setelah ' bersusah payah ' berlatih then lawan ... ingat senang ke nak dapat benda nie ?
len lah law macam my mum , dia cakap . ' eleyh , ibu leyh tempah kan 10 trophy untuk alg , tp nama sekolah - sekolah tak tahu - ' ape arr ibu nieyh ...

korang tak tahu kan eisya menang apa tuh ? and anugerah ape ?
meyh sini eisya bagi keterangan ..
hurmmm , first trophy ...

nie eisya dapat anugerah khas , masa kejohanan olahraga .. haha , (!) law dapat lagi satu medal emas , konpem olahragawati ... malangnya tak cukup satu emas ...second trophy ..

trophy nie , masa anugerah kecemerlangan sekolah rendah ,.. eisya dapat anugerah khas ,, alhamdulillah ...
nie , anugerah tokoh kokurikulum perempuan ,,. tokoh lelaki zulamri .. wekkk .. haha ..
third trophy ..

nie sekolah bagi penghargaan , wakil sekolah ... ntball .. jheeyaaahh ...
fourth trophy ..

nie paling best ! .. nie naib johan ,, peringkt ke-2 .. yg peringkt pertama johan , trophy dia kecikk .. tak best ... heheeh .. amek yg nie sebab beso sikit ..

ada lagi sebenarnya , malas nak snap jer .. paling best bila menang netball .. johan ,...
Alhamdulillah , rezeki tahun lepas melimpah ruah ,.. terima kasih kepada-Nya


esok dapat anugerah UPSR lak , erm jangan dapat tabung sudaa,,hahaha (jaad aku)
nanti ada lagi yg beharga , next entry lah keyh ^___^ good nitez .




Older Post | Newer Post
storyteller.


Entry Ashot Memory Link



Follow me !


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : asyaa

Best View at GOOGLE CHROME!