//Forever Imperfect
No titLe

8 Jun 2012 @ Friday, June 08, 2012 | 0 Comment [s]

Assalamualaikum words .

Kay tiba tiba rasa tak ada mood .. erm btw , memang dari semalam tak ada mood .. Tak tahu kenapa ..
Maybe sebab awal bulan , ngehh3 ! erm , sorry lah sesiapa yang dekat fesebukkk tuh , aku tak balas IM korang .. aku tak ada mood .. hehe sorie ea :D

Sebenarnya , aku tak ada mood sebab tak dapat pergi rumah cousin aku haa ! * it's a stupid reason , yes i know . Serius weyhh frust menonggeng woo ! haha .. yelahh kan bukan selalu dapat jumpa tiang lampu ajaib tuh .. erghhh -,- ..

Pastu merajuk dengan mak ayah aku , adesss !
Tak perlu lah cerita kott , privacy ..

Than , gaduh kecil kecik dengan mr. Muchx .. erm salah faham je ,. satu hari kott gaduhh ..
Pagi gaduh , sampai tengahhari .. pastu baik , then sambung malam .. gaduhh je !
Bosan plak , tu yang tak ada mood ! moody je aku satu hari tuh .. =,="
tapi tapi tapi , aku sayang dea * k gedik .

Ermm , arini sambung lagi aku taraa mood .. ntah kenapa aku rasa dia macam nak tak nak je layan aku ...
Please lahh mr . Muchx ! 








Older Post | Newer Post
storyteller.


Entry Ashot Memory Link



Follow me !


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : asyaa

Best View at GOOGLE CHROME!