//Forever Imperfect
Jalan lagi ..

15 Jun 2012 @ Friday, June 15, 2012 | 0 Comment [s]

Hey dude ! Assalamualaikum ..


* tengok belon tu warna warni kan ? sama macam kawan2 saya , ada banyak perangai masing - masing ..

Okey , tu just pendahuluan je .. hihi ..
Now nak cakap ni ..
DENGAR  !

Petang ni dalam jam 4 , aku dengan kawan-2 nak keluar kejap cuci cuci mata , hurmm biasalah release tension kejap .. *ceyh macam tension sangat* .. hhu !
Then hari Ahad nak keluar lagi , buy something for me ! erhh tak laa ,. hehe ..
Hari ni banyak merepek .. kepala yg agak mengong , pasal semalam lah ni .. atoyaii ! semua pasal BFF aku sorang ni ~ hadeihhh ..
k laa , no idea nak story lagi .. tunggi picca KAMI je laa ,. di entry seterusnya .. jeng  jeng jeng !


Older Post | Newer Post
storyteller.


Entry Ashot Memory Link



Follow me !


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : asyaa

Best View at GOOGLE CHROME!