//Forever Imperfect
Entry berkurun ( Kem kecemerlangan SDKA ) #1

17 Sep 2012 @ Monday, September 17, 2012 | 0 Comment [s]

Holla earthling =)
Just wanna share some pic ..

Ni masa dalam kereta , otw pergi KEM KECEMERLANGAN SDKA

Yeah kami bertiga sahaja :D aisyah taksub dgn camera nampaknya haha !

Boleh pulak terjumpa kawan FB , nama dia SARINA :D

 Tu aishya .. kitorang dah nak balik , 

 See ? aku dah boring :o

Sungguh pelik haha !

Muka pakai spec wakakak !! comel :o haha ! perasan

Kita ada dapat hadiah .. erm cenderahati ..
sebab ape ?
sebab kita jadi PENGHULUWATI ..
ceitt apa itu ?
kira penolong lah dlm KEM tu , wakaka !

see ? tak tipu ken ? hehe ~ ni luar je .. * btw penghulu aku hensem >> ngehh3

yeahh ~ ni dalam nya .. hahaii ~


Older Post | Newer Post
storyteller.


Entry Ashot Memory Link



Follow me !


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : asyaa

Best View at GOOGLE CHROME!